Joomla Styles by iPage

Üdvözlet az egyesület tagjainak!

     Közgyűlést tartunk október 2020. október 5-én, este 7.00 - kor a Kátai sörözőben! 

   Mindenki megjelenésére számítunk!  Gyertek!

 

Country Taksonyban? D A B ! MÁJUS 9-ÉN

Írta: Kenéz Attila

 

 Kedves Mindenki!

Siet az idő. Egyre közeledik május s vele tart egy 9-es szám is. Azon a szombaton aztán megáll a jó idő Taksonyban és bulizik veletek egy nagyot. Majálisunkon ismét sokan leszünk, mert a motorozás és a zene sokak öröme, - mi is szeretjük ezeket a dolgogat így együtt, egy napon.

   Cikk sorozatunkban most jó kedvel mutatjuk be azt a zenekart, mely rendezvényünk történelmében újdonságnak számító muzsikát hoz és játszik a magas tekintetű közönségnek.   -  Íme közkívánatra:    a DAB zenekar!

                                   

 

Az együttes alapítója Orosz Attila korábbi formációival, már számos sikert aratott a hazai és európai countryzenei életben.

Legrangosabb eredményüket a németországi Pullman City Country Zenei Versenyén érték el. 2004-ben első díjat nyertek. A ~Don Attila Band ~ 2007-ben alakult. Játszanak Klubokban, Pubokban, Fesztiválokon, autós, motoros, lovas rendezvényeken, céges és magán partykon.Műsorukban a Country örökzöldektől kezdve a New Country legismertebb előadóitól játszanak magyaros temperamentummal, zenei humorral fűszerezve, de szívesen kirándulnak a Blues, és Rock & Roll világába is, így a Country Rock, Line Dance muzsika mellett Tradícionális Country,- és Civil War zene barátai is kedvükre válogathatnak.Az együttes alapítója Orosz Attila korábbi formációival, már számos sikert aratott a hazai és európai countryzenei életben.

Tagok:

Don Attila : hegedű , mandolin, gitár, harmónika, ének

Daddy Bear : E. gitár, A. gitár, ének

Long John : hegedű

Hr. Strauss : nagybőgő, basszusgitár, ének

Mr. Hammer: dobok

                                   

Don Attila

Zenei tanulmányaimat az általános iskolában kezdtem. Első hangszerem a hegedű volt. Később évekig tagja voltam a Szent István Gimnázium Ifjúsági Szimfonikus Zenekarának, s közben megismerkedtem a klarinéttal is. A konzervatóriumba már ezzel a hangszerrel felvételiztem.

A Zeneművészeti Főiskola elvégzése után zenetanárként dolgoztam és egy fúvós zenekarban játszottam.

A country zenével a '80-as évek elején kerültem kapcsolatba. Alapító tagja voltam a Rodeo együttesnek, amellyel '94-ben, Ausztriában elnyertük az év Old Timer és Bluegrass zenekara címet. 1995-ben megalapítottam a Blue Timer's együttest, amellyel szintén számos sikert arattunk Európa szerte.

2002-ben alapítottam meg a Music Station No3 -t, s már az első hónap után elnyertük a Pullman City Country Music Award második helyezését Trio katagoriában, majd egy évvel később az első díjat is elhódítottuk.

2007 -ben zenekarrá bővültünk, ekkor vettük fel a ~Don Attila Band~ nevet.

Ez úton is szeretném megköszönni Családomnak, hogy mindvégig segített, hogy azt csinálhatom amit szeretek.

   Bővebben itt olvashattok róluk, hallgassatok bele számaikba is: 

       http://www.donattila.hu/main.php?link=page03

 

      Várunk szeretettel: A Taksonyi Motorosok tagjai

Találatok: 3701

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

372033
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
18
70
151
233879
1899
3446
372033

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések