Joomla Styles by iPage

Üdvözlet az egyesület tagjainak!

     Közgyűlést tartunk október 2020. október 5-én, este 7.00 - kor a Kátai sörözőben! 

   Mindenki megjelenésére számítunk!  Gyertek!

 

TAKSONY lett az epicentrum. Zsizsegünk rendesen.

Írta: Kenéz Attila

  Ismét tövig rántjuk a gázkart, a nitró is játszik rendesen, hiszen hetedszer jön létre egy rockfesztivál Taksonyban. A fellépőkről korábbi cikksorozatunkban olvashat mindenki, de ne felejtkezzünk el a jeles nap fontos és említést érdemlő atrakcióiról sem. 

 

   A Country zenekar (Don Attila Band) egy már korábban is nálunk fellépő tánccsoport ajánlásával jön el hozzánk.A Kis-Duna Line Dance formáció Taksonyban működő tánc csoport és örömmel adunk hírt arról, hogy idén is bemutatják táncprodukciójukat. A tavalyi felépésük után épp egy Susuki Intruder társaságában fotózkodtak.

                  
 

   Így büszkélkednek magukról, eredményesek bizony:   Csapatunk 2011-ben kezdte a linedance-t járni country zenére. Kezdetben magunk szórakoztatására kezdtünk gyakorolni és a sok táncolás eredményeképp egyre több felkérést kaptunk.Sok sikeres fellépéssel a hátunk mögött csapatunk gyarapodott, megkezdtük a lelkes kezdőket is betanítani. A linedance-t hamar megszerettük szinte életünk részévé vált. Székhelyünk a pest megyei Taksony, Mozó Egészségstúdió, ahol heti rendszerességgel gyakorolunk és tanuljuk a táncokat.

            Műsoruk a motoros felvonulás után 16.00-kor várható. 

  KULMAN MIKI neve már szintén ismerősen visszhangzik e dombok között. Taksony lakosai népvándorlással, szinte maguktól indulnak a vasútállomás felé, mikor Mike Boy beröffenti azt a motorját, amivel többnyire egy keréken közlekedik az álltala prezentált streetfighter show alatt. Elhívtuk a srácot és mit ad Isten, saját költségén idén is telerajzolja nekünk az aszfaltot  kaucsukból képzett műalkotásokkal: a képzőművészet e termékeit még hetekig elemzhetik a busszal vagy vonattal utazók kultúrszomjas széles tömegei. A motoros felvonuláson már azért is érdemes részt venni, hogy ezen a 30 perces csatlakozási ponton megfigyelhessük a bukósisakból feltörő lángok cirkuszi magasba törését. Felvonulásunkat vezető Motoros Rendőreink is felkérést kaptak, hogy világszínvonalú tudásukból cseppentsenek keveset az őket megfigyelő retinahártyákra: meglátjuk, hogy a szirénájuk be és kikapcsolásán kívül mire képesek. Ők a jogsinkra kiváncsiak, mi meg arra, hogy szőrén ülve a drága paripákon mire képesek.

 

 

                                
 

   A képességek láttán valahogy majd összeszedjük magunkat és rendezett sorokban ismét felvonulásra bíztatjuk egymást, hogy az együtt gurulás tömeges látszatát keltve brummogjunk le a nagy folyó kis öble felé, ahol már vár minket a KÁTAI söröző minden dolgozója, hogy tányérjainkba a tarhonya mellé frissen készített perkelteket merjen nagy kanállal. A helyben sült desszert palacsinta lesz, aminek édes ízét szintén kedvező áron kapható hűvös csapolású sörökkel keverhetünk. Feri bácsi és fia sok éve bizonyítja, hogy értik a szakmát. Ha sokan vagyunk sem kell a közértbe menni turórudiért. Összegezve: Ételből, italból éppen úgy nem lesz hiány, mint a színpad felől áramló rockzenéből. A hang és fénytechnikát idén is profikra bízzuk, mert ahogyan Ti is, mi is tudjuk, hogy mi kell a magas színvonalhoz. 

           -  Kapuinkat 10.00-kor sarkig kitárjuk. - A hetedik Te magad légy.

           -  Köszöntőt mondunk és motoros felvonulást hírdetünk 12.45-kor.

           -  Barátságosan és nyugodtan motorozunk egyet a taksonyi vasútállomásig, ahol a fent felsorolt produkciókat megszemléljük és kisvártatva visszamotorozunk a színpadhoz.

           - kis pihi, ebéd, kortyolgatás, délutáni séta a motorok körül, majálisos gyerekzsúr, szabad foglalkozás.

           - 16.00-tól  koncertek 30 perces átállásokkal egészen 24.00-ig. Rockfesztivál telejes gázzal.

           - Hullunk szépen egymás karjaiba, valakit valaki szépen kísérjen haza a csillagos ég alatt. Mozgalom a puha párnákig.

           Ha szeretnél szállást jelezd előre, de előre kell szólnod: 06 20 9 113 190

 

       Boldog Taksonyi Motoros Majálist mindenkinek!

            

 

Találatok: 4267

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

383503
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
11
87
574
244888
1400
2069
383503

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések