Joomla Styles by iPage

Üdvözlet az egyesület tagjainak!

     Közgyűlést tartunk október 2020. október 5-én, este 7.00 - kor a Kátai sörözőben! 

   Mindenki megjelenésére számítunk!  Gyertek!

 

A Hetedik Te magad légy- a meg nem jelent cikk

Írta: Kenéz Attila

Kicsit meglepődtünk, mert nem jelent meg cikkünk a Taksonyi Hírharangban. Időben beküldtük, fotókat is adtunk. Valami szösszenet féle oda lett b...va (biggyesztva) a második oldalra. de azok nem is mi vagyunk igazán. Gondolták a szerkesztők: a honlapjukon úgyis, amúgy is olvashatja aki akarja. Nosza. Igazuk is van.

  A hetedikről mesélnek most a képek, és a hetedikről számolunk be itt, ezen a fórumon is.  Nekünk felettébb öröm, hogy május 9-én ismét szép napra ébredt a hajnal Taksony egén, hisz településünk életében már szinte magától adatik, hogy történik valami különleges május elején minálunk, miattunk. A Taksonyi Motorosok Egyesületének vezetősége sokat fáradozott, hogy felhívja a figyelmet szerte az országban erre a helyre és közönséget invitáljon egy rendezvényre, ami idén is nagyszámú látogatót és sok-sok kereket gördített községünkbe. A megnyitó után elinduló motoros felvonuláson résztvevők nagy örömmel gurultak végig az utcákon, tereken.  A kerítések előtt és mögött sokan integettek a sokadalomnak, mert ezen a szombaton, mint verő erekben a vér lüktetett végig a jó kedv és a meglepődés egyszerre: „- milyen sokan vannak ezek a motorosok”. A láncolat kilométer hosszan suhant keresztül e kedves község útjain és erről a légi felvételek is szépen mesélnek. A Volán busz fordulója és parkolója megtelt motorkerékpárokkal és nagy számban vettek részt a lakosok is a motoros parádén, amit Kulman Miki kaszkadőr és motoros Rendőr Joe prezentált a népes érdeklődőknek. Tapsokból nem volt hiány a vasútállomás épületének árnyékában. Több száz robogó, veterán motor, túra gép és nagy vas boldog tulajdonosa vett részt a felvonulás látványos menetében, mely a lezárt útszakaszokon visszagurult a szigetre, ahol már ebédre korogtak a pocakok. Bon appetit jeder!

A délutáni program kezdetén örömmel adtuk át az egyesületünk által kezdeményezett és szervezett pár nappal korábban megrendezett kresz vetélkedő és kerékpáros ügyességi játék győztesének a fődíjat: egy szép új kerékpárt.  Itt is gratulálunk az első és a második helyezést elért versenyzőknek.   

   Koncertet adott a megjelent közönségnek a Don Attila Band s ezzel új zenei stílust honosítottunk meg majálisunkon, amit a Kis-Duna Line dance tánccsoportja emelt magasra. Színpadunk előterében álltaluk életre kelt a Country! Köszönet a produkcióért a taksonyi lányoknak és a táncba később bekapcsolódó férfikarnak is. Megérdemelt taps üdvözölte a látványos vestern táncbemutatót.  A Rock Fanatic zenekar (ahogy kell) rendesen megénekeltette a közönséget, műsorukat magyar néptánccal színesítették. A magyar rock zene nagyszerű dalait hallgathattuk meg előadásukban, igazi közönségsikert arattak a srácok! Kisseb technikai nehézségeket kellett leküzdenünk, de a Cry Free zenekar is felállt a színpadra és a Deep Purple legismertebb dalait előadva elhozta Taksonyba a rockzene feledhetetlen legendáját. Nagyot játszott a sorozatot méltó képen záró Üzletembers is. A 70-es évek gyöngyszemeiből válogatott műsorukat sokan hallgatták végig, utolsó akkordjaik messze szálltak, tova-szerte az országban minden felé, hogy ott lehessen a rock and roll számos zenei és motoros eseményen. Nekünk, akik itt maradtunk, most várnunk szükséges megint egy évet, hogy ismét megérkezzen hozzánk az a hangulat, amit jó volt megélni, és amit sokáig emlegetni fogunk egymás között. Köszönjük a segítséget mindenkinek, aki pártolt minket, aki hozzá tett bármit a buli sikeréhez. Köszönjük a lakosság szeretetét és azt is, hogy sokan (évről-évre egyre többen) eljöttek erre a látványos fesztiválra és élményt adhattunk nekik.        

   A parádés napról számos fotó mellett videó felvételekből összeállított filmet készítünk, mely megtekinthető lesz kisvártatva weboldalunkon! www.taksonyimotorosok.hu

   A motorosok életigenlők, a motorosok barátság-kedvelők, a motorosok szeretik a jó kedvet és az életet. Mi Taksonyi Motorosok is igent mondunk az évszakok legszebbikére, és ahogyan idén is, jövőre is megtesszük a tőlünk telhetőt, hogy 2016 májusában ismét begördüljön hozzánk ez a nagyszerű évszak, - természetesen két keréken - a nyár.

  Kívánunk Taksonynak és minden vaslovagnak egyaránt csodás júniust, júliust!                    Találkozzunk Októberben, a szüreti mulatságokon.

                  A Taksonyi Motorosok

Támogatóink:

-         Láncreakció        http://www.lancreakcio.hu - kerékpár bolt és szervíz

-         Mega Tool Kft    http://www.megatool.hu - szerszám és minden ami a ház körül kell 

-         Hegedűs              http://www.hegedusautofeny.hu - karosszéria és festés

-         Gere pékség       http://www.gerepekseg.hu - kenyér az asztalra

- Born2end  Kft    http://www.born2end.com - internet és kommunikáció

    Legyen Ön is, legyél Te is támogatója ennek a közhasznú Egyesületnek!

Találatok: 4448

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

395462
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
37
174
491
257044
1563
3846
395462

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések