Joomla Styles by iPage

Üdvözlet az egyesület tagjainak!

     Közgyűlést tartunk október 2020. október 5-én, este 7.00 - kor a Kátai sörözőben! 

   Mindenki megjelenésére számítunk!  Gyertek!

 

Hogy kik is vagyunk? - bemutatkoztunk újra!

Írta: Kenéz Attila

Kedves Nyáncsi Néni! Te tudtad, hogy Mi kik vagyunk? 

    Frissitettük a rólunk szoló tartalmakat a taksony.hu weboldalon s azon belül a civil szervezteket bemutató fül alatt megjelenő bemutatkozási felületen. 

Egyesületünk tagjai Taksonyból indulnak el és ide is térnek haza minden rövidebb, vagy hosszabb motoros útjuk után. Az elszaladt évek, mint csodás élmények és a motoron megtett kilométerek sokasodnak és gyűlnek emlékeinkben.  Kompániánkat össze fogja a barátság és a tisztelet mellett az a kohézió, mely tetteinkben is megnyilvánul. Már lassan 8 éve fogjuk meg egymás vállát és összeműködve vagyunk létre hozói eseményeknek, rendezvényeknek és aktív tagjai ennek a településnek. A nyár öröme motoron érkezik meg és befordulva a kanyarba, a sokadik Motoros Majálisunkon találja magát minden évben, látogatókat és nagyszerű koncerteket húzva magával. Két évenként a diákság apraja-nagyja közlekedési szabályokból kap jókora leckét tőlünk, melyhez a helyi szervezetek is aktívan csatlakoznak. Novemberben a ködbe burkolózva zártkörű vacsoracsatát rendezünk, kieresztjük a maradék gőzt, de az Adventi Vásáron csillogó, tiszta poharakkal teli asztalkával várjuk a széles tömegeket, hogy vidámságot csenjünk mindenki szemébe, tüzet a mi tüzünkből a szívekbe. 

  2008-ban alakult kompániánk minden hónap első hétfőjére szervezi meg rendszeresen az összetartást. Közgyűléseink során remek hangulatban, falatozás, poharazgatás közben váltunk szót és cserélünk tapasztalatot egymással. Megérkezünk egymáshoz és „új utakra” indulunk. Igaz barátsággal támogatjuk egymást a nehéz helyzetekben, melyre már sajnos alkalmat is adott a sors.  Körünkbe tartozni felelősség, de egyszersmind áldás. Taksonyi Motorosnak lenni jó! – Nagyon jó!

 

              Minden út haza vezet minket: Taksonyba!

http://www.taksony.hu/index.php?page=civil-szervezetek

Találatok: 4427

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

395462
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
37
174
491
257044
1563
3846
395462

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések