Joomla Styles by iPage

    Kedves Tagok! 

   A következő Közgyűlés nem lehet Húsvét hétfőn, tehát toljuk meg egy héttel a motorosok közgyűlésének időpontját egészen pontosan április 9-ig. 

       Lesz mit megbeszélni, tehát legyetek jelen nagyon sokan ! ! !

Április 9, hétfő, Kátai!   Este 7.00!  

Novemberi Közgyűlés és 6. Motoros Vacsora

Írta: Kenéz Attila

Két eseményről beszéljenek a képek, melyeket

           - Kálóczi Eszter exponált -

  és ez úton is köszönjük, hogy tehetsége szerint rögzíttette a legjobb pillanatokat!

 

    Novemberbe első hétfőjén csaptunk egy kis partyt és összejöttünk. Közgyűlésünkön, a megbeszélések mellett és közben tárcsán sült húst és salátákat szolgáltunk fel a megjelentek részére. Minden elfogyott! A koprodukcióban sokan részt vettünk: Lajos hentesünk gondosan pácolt termékeit fogyasztottuk, Born- Hajker Mari francia - és krumpli salátáit köretként vettük magunkhoz, Peti-bá hozta a gázpalackot és az égőfejet, uborkás Csaba csalamádéja volt a savanyú és Wágner Pilu tárcsáján értek egymásba az ízek. Összefogtak a népek és itt köszönöm meg, hogy megettétek az összes szelet tarját és csirkemellet, amit örömmel sütöttem nektek. Nagy tapsot azoknak, akik segítették az este sikerét.

2015. NOVEMBERI közgyűlés

 ...aztán jött a nagy vacsi.

 

  November közepén történt, hogy vendégeinkkel együtt (Vén Szivarok Baráti Köre és az Ország Közepe motorosai) beletáncoltuk magunkat az éjszakába. Egymás lábára lépve megtáncoltattuk a lányokat, megremegtek a poén parókák és azt hiszem elfogyott minden pálinka is.  
 
 
Sokan voltunk, de persze kevesen, mert nem tudott mindenki eljönni. Jó bulit zsizsegtünk össze. Jövőre is legyen!  

2015. Szezonzáró Vacsora

Elöttünk áll az Adventi vásár! Ünnepek előtti készülődés vár ránk, Standunkon leeeeelkesen és örömmmmmel várunk mindenkit egy pohárka 'mézesre', amit legfrissebb kiadású pohárkáinkból kínálunk szeretettel!

Találatok: 2230

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

278134
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
32
49
194
139406
3358
1923
278134