Joomla Styles by iPage

   Kedves Tagok!

    December 2-án, hétfőn este 7-kor adventkezdő, ünnepi közgyűlésen lehet részt venni.

             Kis fogyasztás is kilátásba van helyezve. 

    Tessék elfáradni a Kátaihoz!

December 7. Motorosok közgyűlése és évzáró vacsora!

Írta: Kenéz Attila

Kedves Taksonyi Motorosok, Tisztelt egyesületi Tagok!

- valamint kedves meghívottak: Kis-Duna Line Dance és Vidám Nők klubbja

   A szokásrend szerint 2015. december 7-én tartjuk a hónap első hétfőjén esedékes, most  évzáró közgyűlésünket s e jeles alkalomra két okból is szeretettel várunk mindenkit:

-  Fő rendezvényünkön immár sok-sok éve, a Taksonyi Motorosok Majálisán nagy sikerrel fellép a Kis-Duna Line Dance formáció! Alkalmat aligha találva jobbat úgy gondoltuk, hogy szeretettel meginvitáljuk e tánc csoport tagjait, egy közös vissza tekintésre és vacsorára. Tartozunk ezzel a gesztussal! - és reméljük, hogy 2016 májusában is tapsolhat nektek a fesztivál közönsége!

http://vidamnokklubja.webnode.hu

http://kis-duna-line-dance.webnode.hu

 ...és ha már vacsora: Teríték kerül a Kátai söntés asztalaira ismét. Marha lábszár pörkölt elkészítését vállalta magára Kálóczi Imi barátunk és mint elnökünktől ez végül is magától érthetődő. Egész kompániánkat és vendégeinket Ő látlja el ezen az estén étellel. Legyünk biztosak abban, hogy remek ízeket tapasztalunk meg és ebben Lajos hentesünk segíti Őt a hozzá valók tekintetében.  

                                                         

                  http://hus-vad-asz.klikklap.hu   - termékeit ajánljuk.

A Taksonyi Motrorosok Egyesülete 2008 óta van és működik. Mindíg okunk lesz a barátságra! Töltsünk el megint egy hétköznap estét együtt: mert az jó nekünk! Ünnepek jönnek és vár minket az Adventi vásár, tavasszal pedig a veterán motoros tagjaink készülnek nagy dobásra, mert szép kiállítással készülünk kiállni! Aztán hurrá és hajrá, itt a májusi fesztivál, amit közös erővel hozunk létre: mert kell egy jó buli. 

    "Az élet túl rövid ahhoz, hogy elvesztegessük! Az álmokat csak tettekkel lehet megvalósítani, nem pedig véget nem érő tervezgetéssel arról, hogy mit fogunk tenni." (David J. Schwartz)

   

Találatok: 3087

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

321857
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
29
221
1020
181625
3726
4618
321857

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések