Joomla Styles by iPage

    Kedves Tagok! 

   A következő Közgyűlés nem lehet Húsvét hétfőn, tehát toljuk meg egy héttel a motorosok közgyűlésének időpontját egészen pontosan április 9-ig. 

       Lesz mit megbeszélni, tehát legyetek jelen nagyon sokan ! ! !

Április 9, hétfő, Kátai!   Este 7.00!  

Adventi vásár December 12-13-án TAKSONYBAN

     Természetesen csatlakozunk mi is ehhez az évről évre megrendezésre kerülő rendezvényhez. Idén is várjuk szeretettel zászlós standunknál a kedves érdeklődőket és a portékáink iránt lelkesedő polgárokat! 

Portékáink közül eme kedves darab is a karácsonyfa alá kívánkozik.   

                                                                                                          ...a helyszínen ki is próbálható!

  Valamint idei újdonságunk az A4-es méretű, 2016-os fali naptár. A  nyomdából frissen, melegen érkezik meg a vásárba ez az egyesületünk álltal szerkesztett kiadvány, mely természetesen páratlan szépségű veterán motorokat mutat be havi bontásban. Oldtimer mestereink (a két Pisti) Szűcs István és Kaltenecker István új lelket lehelt a képeken megjelenő gépekbe, így igazi, Taksonyi csodák díszíthetik a nappali szobák falait. Remek ajándék lehet ugyebár! Képünkön egy naptárunkból kiragadott képet mutatunk meg: 

                                                  

    De mindenek felett az ünnepi készülődésben egy csöppnyi mosoly és pár kedves szó lehet a legszebb ajándék, ehhez pedig Taksony Fő teret ad és kellemes hangulatot kínál.

          A Taksonyi Motorosok is szeretettel hívják és várják Önt, Titeketet és kedves összes hozzátartozóitokat 2015. december 12-én és 13-án is. Lepjük meg egymást: egymással! Mi ott leszünk!

 Köszönjük fő támogatónk segítségét: 

                                                      

Találatok: 2266

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

278134
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
32
49
194
139406
3358
1923
278134