Joomla Styles by iPage

    Kedves Tagok! 

   A következő Közgyűlés nem lehet Húsvét hétfőn, tehát toljuk meg egy héttel a motorosok közgyűlésének időpontját egészen pontosan április 9-ig. 

       Lesz mit megbeszélni, tehát legyetek jelen nagyon sokan ! ! !

Április 9, hétfő, Kátai!   Este 7.00!  

Adventi vásár Taksony Fő terén 2015

Írta: Kenéz Attila

A közelbe érkező ünnepek, előestéje nekünk, Taksonyiaknak a Fő térre kitelepülő civil szervezetek, intézmények és egyesületek összeműködésével idén is lezajlott vásár és mulatság. Két szép nap múlt el megint életünkből. Kabátokba bújtunk, megint és sokan voltunk a karácsonyi fények alatt. Mi, Taksonyi Motorosok is kiterítettük csillogó pálinkás poharainkat, hogy legyen mit lekísérni a szomszédos sátorban kapható kellemes forralt-borral. Szilvánk és mézesünk nagy sikere mellett egy újjutással is előrukkoltunk: 2016-os naptárunkat örömmel dedikálta a veterán szekció képviselője, oszlopos tagunk a Pisti.

   Köszönet a tagtársaknak, akik segítettek a helyszín kialakításában és a portékák két napon át való árusításban, melynek sikere a közhasznúság érdekében jelentősnek mondható. Zászlónk alatt megfordultak jó sokan és vidám hangulatban haladtak céljuk felé. Elismerés jár a fő szervezőknek is, hiszen talán a leghangulatosabb rendezvény létrehozása nekik is sok munkával járt.  Jövőre is várunk mindenkit szeretettel!

 

2015. Adventi vásár

  Klikkeljetek a képre! - Melyeket Kálóczi Eszter és kenéz attila exponált

  Áldás és békesség mindenkinek! Boldog Karácsonyt és Boldog újesztendőt kívánunk mindenkinek!

      

Találatok: 2234

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

278134
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
32
49
194
139406
3358
1923
278134