Joomla Styles by iPage

   Sziasztok! Szomorú napokat élünk, bánat ült közénk. 

Peti barátunk temetéséről lent tudhattok meg minden fontosat. Tervezzük, hogy a szertartás után egyesületünk tagjaival és barátainkkal összeülünk és közösen emlékezünk.       Ennek részleteiről egyeztetünk.

                                                 Búcsúzzunk együtt Petitől!

                                                    

Adventi vásár Taksony Fő terén 2015

Írta: Kenéz Attila

A közelbe érkező ünnepek, előestéje nekünk, Taksonyiaknak a Fő térre kitelepülő civil szervezetek, intézmények és egyesületek összeműködésével idén is lezajlott vásár és mulatság. Két szép nap múlt el megint életünkből. Kabátokba bújtunk, megint és sokan voltunk a karácsonyi fények alatt. Mi, Taksonyi Motorosok is kiterítettük csillogó pálinkás poharainkat, hogy legyen mit lekísérni a szomszédos sátorban kapható kellemes forralt-borral. Szilvánk és mézesünk nagy sikere mellett egy újjutással is előrukkoltunk: 2016-os naptárunkat örömmel dedikálta a veterán szekció képviselője, oszlopos tagunk a Pisti.

   Köszönet a tagtársaknak, akik segítettek a helyszín kialakításában és a portékák két napon át való árusításban, melynek sikere a közhasznúság érdekében jelentősnek mondható. Zászlónk alatt megfordultak jó sokan és vidám hangulatban haladtak céljuk felé. Elismerés jár a fő szervezőknek is, hiszen talán a leghangulatosabb rendezvény létrehozása nekik is sok munkával járt.  Jövőre is várunk mindenkit szeretettel!

 

2015. Adventi vásár

  Klikkeljetek a képre! - Melyeket Kálóczi Eszter és kenéz attila exponált

  Áldás és békesség mindenkinek! Boldog Karácsonyt és Boldog újesztendőt kívánunk mindenkinek!

      

Találatok: 2379

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

284434
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
8
45
74
146327
1084
144
284434

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések