Joomla Styles by iPage

A Z   I D E I    M O T O R O S    M A J Á L I S   - SAJNOS -  E L M A R A D  !

                                                                                                     E L M A R A D  !

Tiszt újítás 2016

Írta: Kenéz Attila

 

Tisztelt tag-, sport-, és sorstársak !

 

Eljött az idő, hogy újra döntenünk kell az Egyesületünk jövőjéről. Az alapszabályunk értelmében minden negyedik évben ügydöntő és tisztújító Közgyűlést kötelességünk tartani, annak eredményéről a cégbíróságot tájékoztatni és a változások bejegyzését kérni. Ennek az időpontja november első hétfője. 

Az elmúlt pár év tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre kevesebben vesztek részt a közös munkában, egyre kevesebben vesztek részt a meghirdetett Közgyűléseken, úgy néz ki, hogy az Egyesület hogyléte a vezetőségen kívül szinte senkit sem érdekel. Erre gyönyörű példa, hogy az alkalmankénti összejöveteleken általában az Egyesület nyolc - tíz tagja vesz részt kivéve, ha ingyen vacsora van meghirdetve. Emiatt merült fel bennem a kérdés, hogy van-e értelme így fenntartani az Egyesületet. Nos, a feltett kérdésre akkor nem kaptam választ, de Elnökünk összehívott egy vezetőségi gyűlést. Ezen háromféle megoldás merült fel, amiből Nektek kell választani, vállalva annak az összes következményét.

az Egyesület jogutód nélküli felszámolása. Ezt az Elnökünk nem támogatja.

az Egyesület átalakítása baráti körré. Ezt én, a Titkár nem támogatom.

a vezetőség megújítása, fiatalítása. Ezt a teljes vezetőség támogatja, csak kétségei vannak az utánpótlást illetően. (ki vállalja, és hogyan fogja csinálni ?)

A fentiek miatt kérlek benneteket, hogy már az októberi Közgyűlésen minél többen vegyetek részt, ahol megbeszélhetjük a jövőt. Ne felejtsétek, hogy társaink közül mindenki választó és választható. A végleges döntés a novemberi Közgyűlésen lesz, ahová mindenkit elvárok, ahol végképp eldől az Egyesület sorsa. Bárhogyan is dönt a Közgyűlés, ne felejtsétek el, hogy a Taksonyi Motorosok Egyesülete már történelem Taksony életében. Mi mutattuk meg a falunak, hogy a sramlin túl is van élet, utat mutattunk jó néhány civil szervezetnek, hogy hogyan is kell egy jó bulit összerakni. Megmutattuk azt is, hogy hogyan lehet az iskolát, iskolásokat támogatni. A falu polgárai a rendezvényeinket örömmel fogadták, jól érezték magukat, és szerintem sajnálni fogják, ha megszűnünk.

A jövőre nézve : rajtam semmi sem múlik, Tiétek a jövő, én bedobtam a törölközőt, hatvanöt évesen mire ugráljak. Kérlek benneteket, hogy komolyan gondoljátok át azt, hogy mit is szeretnétek, mi legyen az Egyesületünkkel. Ne felejtsétek, mindenkit elvárok a novemberi, ügydöntő Közgyűlésre.

 

Motoros üdvözlettel : bornpeti, az Egyesület titkára

Találatok: 2911

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

358885
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
4
58
220
220726
1597
1616
358885

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések