Joomla Styles by iPage

Kedves Tagság!

   Március 2-án jertek el, mert van sok új hír.  Este 7. Kátai söröző.

Jösztök ugye?  Há persze, ho jösztök. :-)

  -   mi várunk nagyon mindenkit!

Meghívó egy baráti megbeszélésre!

Írta: Kenéz Attila

Tisztelt Motorkerékpáros Barátaink!

Szeretnélek benneteket tájékoztatni, a következő kistérségi gyűléssel kapcsolatos tudnivalókról.

A gyűlést ezúttal a THE RUMBLING Bikers Company fogja megrendezni és lebonyolítani.
A helyszín: Budapest, III. kerület - Óbuda, Bojtár utca 54-56.

Időpont: 2017.  DECEMBER 2.               Találkozó: 14:00 órától

                                      Kezdés: 15:00 órakor

Az összejövetelnek ezúttal tehát a Devils MC Budapesti klubháza fog otthont adni. Többek közt annak érdekében is, hogy aki még nem járt ott, megismerhesse a helyszínt, ahol az ördögök, 1985-ös megalakulásukat követően, 1992 óta tanyáznak.

A könnyebb megtalálás érdekében a következőket kell megjegyeznetek:

A megadott címen egy zsákutcát fogtok találni, amelynek az egyik saroképülete, egy HILTI kirendeltség. Felismerhető, a kihelyezett piros-fehér tábláról, amelyre az alábbi szöveget írták: HILTI

Az utca jobb oldala parkoló, a későn érkezők itt parkoljanak, ha autóval érkeznek. A zsákutca végén, egy kis szervíz út vezet be a klubházig, ami az utca végén bal kézre esően található. Ezen a kis úton kell bejönni, és a klubház mellett elhaladva, leparkolni a hátsó parkoló részben.  Itt maximum 15 autókerékpár fér el.

14 és 15 óra között, a vendéglátók finom ételről fognak gondoskodni, amit az idegfeszültség elkerülésének érdekében, a megbeszélés előtt gondoltunk elfogyasztani.

Hely van bőven, akár teljes létszámmal is érkezhettek. Kérek minden társulást, hogy a rendező csapat részére, november 15.-ig küldje el a résztvevő létszámot, nehogy kevés legyen az étel.

INFO I:
Szeretném kérni, hogy a csapatok, amennyiben van témájuk, azt előzetesen küldjék körbe, hogy a többiek felkészülten érkezhessenek a megbeszélésre.

INFO II:
Mellékelten találjátok ismét a módosított listát, ami majd előbb utóbb véglegessé válik biztosan. Most még nem az, csak majdnem.

INFO III:
Ezúttal küldtem meghívót a Taksonyi Motorosok részére is, de kérném, hogy a hozzájuk közel élők decemberig próbáljanak meg velük személyesen is egyeztetni és a fórumra meghívni.

INFO IV:
Szeretném kérni, hogy készüljetek úgy, hogy nagyjából 18:00 óráig együtt tudjunk maradni beszélgetni, iszogatni, kicsit tömörebben összerázódni, még akkor is, ha a megbeszélés mondjuk csak egy órás lesz esetleg.
Természetesen az összejövetelnek akkor lesz vége, amikor az utolsó ember is távozik, nincs időbeni korlátja a maradásnak.
:o)

Kívánok mindenkinek balesetmentes időszakot!

Üdvözlettel:

Dancsó Csaba
Secretary
Devils MC - Budapest
HUNGARY

Találatok: 2290

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

339127
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
316
63
1090
198290
7465
7878
339127

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések