Támogatási lehetőség! Adód 1%-ról Te rendelkezel. Támogass minket!

Kedves Tagjaink és Pártolóink!

    Közhasznú Egyesületünk működését a tagdíjjakból, szponzoraink támogatási felajánlásaiból, valamint - ami nagyon fontos: az adók 1 %-os felajánlásaiból finanszírozzuk

 

  Az adózást rendjéről szóló idevágó törvények értelmében tehát lehetőségetek van arra, hogy saját hatáskörben döntsetek arról, hogy kinek adjátok adóitok 1 %-át. Legutóbbi közgyűlésünkön külön szakaszban tárgyaltuk annak fontosságát, hogy minden forint számít, ezért szeretve és tisztelve kérünk benneteket, hogy ne felejtkezzetek meg erről a lehetőségről! Az így befolyt összegeket felelőssen hasznosítjuk mindazon tevékenységünk esetében, mellyel megvalósítunk és létre hozunk rendezvényeket, kiállításokat és közlekedési oktató projekteket. Takarékosan és ésszerűen gazdálkodunk, hiszen ez elvárás, ám vállalásaink maradéktalan és magas színvonalon való teljesítését is eredményezi! Bárki lehet pártolónk! ...és mindenkinek nagyon köszönjük e fontos segítségét. 

 Az alábbi tartalmakban összefoglaltuk mindazt, mi segít benneteket abban, hogy döntésetek után adótok 1%-a jó helyre kerüljön:

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT

A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

A kedvezményezett adószáma :     18723407-1-13

A kedvezményezett neve :    TAKSONYI MOTOROSOK KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE

TUDNIVALÓK :

Ezt a nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely a lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abban a nyilatkozat elhelyezhető legyen.

 FONTOS !

A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCIMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSITÓ JELÉT pontosan tünteti fel.

        Köszönünk minden támogató magatartrást és jó szándékot!

A Taksonyi Motorosok nevében: 

                                  Elnök: Káloczi Imre

  Valamint a vezetőség tagjai: Wágner István alelnök, Born Péter titkár, Pali László gazdasági vezető és Kaltenecker Isván tagi kapcsolat tartó.

 ...és Kenéz Attila rendes tag, adminisztrátor: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

            

 

   

Találatok: 2197

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

395464
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
39
174
493
257044
1565
3846
395464

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések