Majális a Hollywood Rose Band-del

Kedves Olvasóink és mindazok, kik közelgő rendezvényünkön velünk fogtok örömködni!   

Itt a tavasz, ezért is folytatjuk cikksorozatunkat, melynek küldetése, hogy bemutassa azokat a zenekarokat, akik majálisunkon fergeteges hangulatot fognak okozni. Nagy örömmel mutatjuk be:

 

                         

 

                                                  

 

A zenekar 2003-ban alakult azzal a célzattal, hogy a Guns N' Roses nevű rock n' roll formáció muzsikáját és esszenciáját közvetítse a zenekedvelők felé. Az évek alatt több tagcserén is átesett brigád jelenlegi felállása 2008 óta "tartja rettegésben" a koncertre járó népeket, és bár tribute zenekarról van szó, évről évre igyekszik újdonságokkal előrukkolni az anyazenekar dalainak hű interpretálása mellett.

                                       


Évek óta nagy sikerrel adják elő a GN'R dalainak átiratait az unplugged koncertjeik során (amiket különböző zenei műfajok segédletével írtak át jazzbe, swingbe, bluesba, funkyba), illetve 2008 óta már a saját dalaikkal is jelen vannak a világ zenei palettáján. A Minimal Design c. saját nagylemezüket idén egy újabb önálló kiadvány követte, amelyre vadonatúj dal került fel.

Emlékezetes koncertet adtak nálunk is 2012-ben a 4.Taksonyi Motoros majálison. Dinamikájukkal és  humorukkal belakták a murvás területet és nagy számú közönséget mozgattak meg. Idén nagyobb színpadot kapnak, mert megérdemlik az elismerést. Mit szépítsem, nagy buli volt, na.

      

A csapat koncertnaptára évről évre rogyásig megtelik, ami annak is köszönhető, hogy rengeteg külföldi fellépésnek tesznek eleget (játszottak már Billy Idol vagy a Twisted Sister előzenekaraként), illetve minden évben láthatja őket a nagyérdemű a honi fesztiválokon is.
Különösen nagy népszerűségnek örvendenek a nyári szabadtéri klubkoncertek az Orczy kertben, az igazi rakendroll eseménynek számító bulik a Rocktogonban vagy éppen a születésnapi koncertek, amikre mindig nagy hangsúlyt fektetnek (2009-ben pl. a csapat tagjainak apukái is felléptek fiaikkal!!)

Jelenlegi felállás

Jesse - ének (2005-től napjainkig)

Vilkó - szólógitár (2007-től napjainkig)

Zaba - dobok (2003-tól napjainkig)

Viktor - ritmusgitár (2006-tól napjainkig)

Luki - basszusgitár (2003-tól napjainkig)

Cocó - billentyűs hangszerek (2004-től napjainkig)

Hallgasd meg Őket itt, olvass utánuk weboldalukon és gyere el fergeteges koncertjükre, Taksonyban, május 10-én a 6. Motoros majálisra, mert este 8 órától övék a színpad! Zúzzatok Rózsák!

Találatok: 2008

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

395457
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
32
174
486
257044
1558
3846
395457

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések