7. Taksonyi Motoros Majális, Szombat, MÁJUS 9. -egy boldog nap

Írta: Kenéz Attila

  Egyesületünk örömmel és nagy lelkesedéssel készül a

                                              7. Taksonyi motoros majálisra.

Igen, idén is lesz, hiszen egyre nagyobb látogatottsággal és sikerrel zárjuk évről évre ezt a nagyszabású rendezvényt. Idén is odatesszük magunkat, hogy Ti ismét jól érezzétek magatokat.

Fordítsuk tekintetünket a nagyszínpad felé, - könnyű lesz - hiszen kis színpad nincsen. Cikksorozatot kezdünk idei bulink fellépőiről, aki kíváncsi időben értesülhet a felhozatalról. Csapjunk a lóerők közé és ismerkedjünk meg első nekifutásra az

                                                   

                                                          ÜZLETEMBERS zenekarral!

 

                            

  Magunkról…

A 2009 tavaszán alakult formáció egy több mint 20 évvel ezelőtti baráti és zenekari ismeretség újjászületése.

Az akkor huszonéves „kemény fiúk” Hegedűs Tibi (Katapult) és Cserép Gyuri (Polip) a tanulás, majd a munka miatt felfüggesztették aktív amatőr zenei pályájukat, és mintegy két évtizedes „üzletemberkedés” mellett csak ritka találkozásaik alkalmával emlegették fel a régi koncertek élményeit. Ebben nagy szerepet kapott a régi zenésztárs és barát Zsoldos Tamás, aki folyamatos aktív zenei jelenlétével (Polip, Beatrice, Barbaro ,HBB, RABB, Magyar Atom, Demjén, Kormorán stb) és hazai ismertségével mindíg is a zenész világ jelenlétét képviselte ezeken a baráti összejöveteleken.

2009 márciusában az egyik ilyen baráti „szörpözgetés”alkalmával 3 gitár és néhány nem üres üveg közreműködése mellet ismét megszólalt a ROCK!!

A nagy öregek akiket a mi bátyáink halgattak, mi pedig csak áhítattal emlegettünk BTO, Bad Company, ZZ ToP, Led Zeppelin, Slade, Nazareth stb. – ( tudod jól kik tartoztak még ide ne kelljen felsorolnom ) - szóval egyszer csak elkezdtek előmászni a húrok közül, (mit előmászni - elementáris erővel rontottak rá a környék romantikus sorozatokat bámuló közönségére!)

Aztán jött a következő próba, meg a megint következő próba és egyszer csak kellett egy banda...

Többszöri keresés és próbálkozás után állt össze a mai csapat kiegészülve a doboknál Bazsó Józsival (Tunyogi Rock Band) és megtalálta igazi front emberét a hard rock karcos hangú pacsirtáját KYRU -t. (TEA, Kyru got a humble, P.BOX).

2011 nyarán Bazsó Józsi távozott a zenekarból. Az új dobos nem más - mint egy igazi „fekete bárány”, aki megjárta a P. Mobilt, a Beatrice és a HBB zenekarokat - Pálmai Zoltán !!!

A név „ÜZLETEMBERS ” elsőre furcsán hangzik, - ha viccesen is, de legalább magyar.

„ No Managers no Business Men egyszerűen ÜZLETEMBERS

                                      

Első leendő lemezünk a MARKECING is jelzi a zenekar a rock mellett a humort is elmaradhatatlan irányadónak tartja a jövőben. A fellépéseket tekintve megtaláljuk a helyünket nagy múltú magyar csapatok előtt egy kis „beindításhoz”, de szívesen játszunk közel a közönséghez kisebb klubokban és fesztiválokon is.

Zárszóként annyit : ahhoz hogy kellően motivált legyen a csapat, nem kell más csak egy jó hely a 70-es 80-as évek rock zenéjét szerető, élvező és tisztelő közönség, és ha van, rá mód egy kis áldomás!

                                      Szóljon a ROCK szevasztok!!

Hegedűs Tibor - Gitár

Zsoldos Tamás - Basszusgitár

Cserép György - Gitár

Kyru - Ének

Pálmai Zoltán - Dob

 Bővebben honlapjukon olvashattok róluk, sőt hallgathatjátok is Őket: http://www.uzletembers.hu/nyito.html

Találatok: 5249

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

395464
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
39
174
493
257044
1565
3846
395464

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések