Fogy a Magyar

Fogy a Magyar?

Tudjuk jól, hogy a Taksonyi Motorosok szervezete ragaszkodik függetlenségéhez. Nem kötjük magunkat semmilyen katekézishez, nem sodródunk politikai irányzatok felé és tiszteletben tartjuk az egyén szabad gondolkodását, hiszen Elnökünk mottója megszívlelendő és magért beszél: „Az igazán szabad emberek motoroznak”. Mellőzünk tehát minden pressziót.

  Hazánk demográfiája negatív tendenciában vetyeng, hiszen tény: Kevesebb ember születik hazánkban, mint amennyi szomorú sírba száll. Fogyatkozunk tehát mi is, kik szabadságtudattal szívünkben, és két kerékkel többel tesszük meg a hosszú utat, melyre determinált minket a sors.

Tél víz idején hiátusaink vannak, mert a józanész és a család-féltő szeretete blokkolja blokkjainkat. Nincs is mit tenni, mint elfogadni a fagyok hatalmát. De itt van egy felettébb említésre való gondolat.

   Ha mi annyira szeretjük azt a különleges szabadságot, vajon kinek adjuk majd tovább, ha nem lesz már kinek?

Adja a jó szerencse, az ég és a jövő, hogy motorjainkat gyermekeink is kipróbálják és használják éppen úgy, miképpen mi vagyunk rabjai ennek az aszfalt közeli boldogságnak, amit nevén nevezünk nap-mint nap: a motorozásnak.

   Gyermekeim két keréken gurunak a hozzájuk mért és nekik kitalált ’gépeken’. Szeretném, hogy részesei legyenek a tradíciónak, a csodának. Két gyermek választott engem s  feladatom, hogy jók legyenek. …és gurulni fognak, mint Taksonyi Motorosok. –ha rajtam múlik. 

  Férfiak és nők! Motoros barátaink! Szeretkezzetek és legyen gyümölcse dolgaitoknak, - neveljetek sok gyermeket erre a világra, ahol annyi mindent lehet megélni boldogságként. Motorra Magyar!

 

   Vannak utódok. Legyenek többen!

 

                      

Találatok: 2156

Kiemelt támogatók

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatók

Látogatók

395464
Ma
Tegnap
Héten
Múlt héten
Hónapban
Múlt hónapban
Eddig
39
174
493
257044
1565
3846
395464

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések